Over VidaVape

Over ons

Team VidaVape

VidaVape is een onderdeel van Vidaphone. Naast e-sigaretten biedt ons bedrijf ook de reparatie services van uw mobiele telefoon en een grote assortiment aan telefoonaccessoires (zie www.vidaphone.com).  Ons team bestaat stuk voor stuk uit mensen die door ervaring overtuigd zijn van de kracht van elektrisch roken en helpen u graag met het uitkiezen van de juiste e-sigaret, onderdelen en e-liquids.

De combinatie van persoonlijke keuze en het immense aanbod van e-sigaretten vandaag de dag maakt deze keus voor vele mensen moeilijk.

Wij zien echter wanneer u de juiste e-sigaret aankoopt tezamen met de juiste e-liquid die bij u past,  dat het dampen u veel meer zal bevallen en u het dan ook zonder enige moeite vol kunt houden.

Beschrijving:    

Wij bieden een groot scala e-sigaretten aan. Van complete kits voor zowel de beginner als de gevorderde damper. Als de losse onderdelen zoals clearomizers, coils, batterijen, driptips en andere toebehoren.

Onze navullingen (e-liquids) zijn met zorg uitgekozen en ondergaan regelmatig controles. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit navullingen.

De e-sigaretten met nicotine zijn uiteraard niet gezond, maar vanwege het ontbreken van teer en andere schadelijke stoffen die normaal bij een verbranding vrijkomen kan er met zekerheid gezegd worden dat e-roken (dampen genoemd) vele malen gezonder is dan de traditionele sigaretten.

Veel van onze klanten hebben ook aangegeven dat ze er minder door zijn gaan roken en ook veel zijn volledig gestopt.

Missie:

Onze missie is mensen die op het elektrisch roken overstappen een zo goed mogelijk advies over de verschillende elektrische sigaretten sets en e-liquids te geven.

Tevens streven wij ernaar om eventuele klachten altijd binnen 24 uur opgelost te hebben en standaard de volgende werkdag te leveren.

Onderscheidingen:       

Aangezien wij net zijn begonnen met online bieden van onze assortimenten , hebben wij nog geen onderscheidingen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om zo snel mogelijk diverse producten binnen te halen.  

Algemene gegevens:                                              

Postadres:          Biezenbeemd 32

Postcode:           4907 EW

Plaats:                  Osterhout

Tel nr.:                 +31 85 27 38 44 8

Afhaalpunt:       Arnhem

Bezoekadres:    Kronenburgpassage 21

Postcode:           6831 EM

Openingstijden: 

Maandag t/m Vrijdag     9:30 – 18:00 uur

donderdag                         09:00 – 21:00 uur

zaterdag                              09:00 – 17:00 uur

(koop)zondag                   12:00 – 17:00 uur

Overige gegevens:

Administratie:  [email protected]

Bestellingen:    [email protected]

Algemeen/info: [email protected]

Kamer van Koophandel gegevens:

Handelsnummer              KVK 63092875

Plaats vestiging:                               Arnhem

Belasting gegevens:

Vestiging: Nederland

BTW nummer: NL855088643B01

Betaal gegevens:

Bank gegevens: ING

Naam: Vidaphone

Plaats: Arnhem

IBAN nummer : ING NL88 INGB 0006 7259 68