E-Sigaret

Bent u van plan om een e-sigaret, of elektronische sigaret aan te schaffen in Arnhem? Dan bent u bij Vida Vape Arnhem aangekomen op het juiste adres! Wij beschikken over een groot assortimenten aan e-sigaretten, vaporizers, smaken en accessoires. Hierbij leveren wij ook de service en geven wij advies over welke e-sigaret het beste bij u zal passen. Maar wat maakt een e-sigaret nou tot wat het is?Een elektronische sigaret, afgekort e-sigaret of vaporizer genoemd, geeft zijn nicotine af doormiddel van een hele fijne nevel genaamd ‘Aerosol’. Hierin wordt de nicotine verneveld in een soort waterdamp.
Een e-sigaret werkt doormiddel van een batterij dat een verwarmingselement aanstuurt waardoor de e-liquid in de e-sigaret verdampt wordt. Dit is wat u uiteindelijk inademt wanneer u rookt met een e-sigaret.
Bij VidaVape vindt u een groot assortiment aan verschillende modificaties om uw e-sigaret op een unieke wijze te kunnen veranderen. Zo kunt u het uiterlijk van uw vaporizer aanpassen, u kunt ervoor kiezen om te gaan voor een cartridge met tabak- of aardbeiensmaak. U kunt er wellicht ook voor kiezen om voor een chroom look te gaan, of misschien iets anders. Er is genoeg keuze in ons assortiment met meer dan 120 verschillende e-sigaretten kunnen wij u een e-sigaret op maat aanbieden.
Wanneer u pas begint met vapen of een e-sigaret te gebruiken, hebben wij starterkits die u kunt aanschaffen waarbij u verschillende smaken kunt uitproberen en waar alles in zit wat u nodig heeft om te vapen. Dit hebben wij samengesteld om ervoor te zorgen dat u geen miskoop begaat omdat beginners vaak elementen over het hoofd zien bij de aanschaf van een e-sigaret. Als u vragen heeft, of meer informatie wilt weten over hoe een e-sigaret werkt of benieuwd ben naar ons aanbod, kunt u ten allen tijden een chatgesprek openen of mailen naar [email protected]

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren