E-Liquids

Op deze pagina vindt u allerlei verschillende soorten E-liquids. Dit is de vloeistof die u in uw e-sigaret doet en het bepalende smaakje eraan geeft. Ons e-liquid assortiment varieert in allerlei smaken, samenstellingen en nicotinegehaltes. U kunt ook kiezen uit een groot aanbod van PG en VG vloeistoffen. Er is ook de mogelijkheid om uw eigen e-sigaret samen te stellen bij onze DIY pagina of te zoeken naar modificaties bij accesoires. Het verschil tussen PG (Propylene Glycol) en VG(Vegetal Glycerin) zit hem in verschillende aspecten. PG, bijvoorbeeld, is beter voor de coil/brander van uw e-sigaret. Omdat de vloeistof minder dik is dan de VG vloeistof biedt deze minder weerstand. Maar sommige mensen zijn gevoelig voor PG en krijgen last van irritaties wanneer zij een PG vloeistof roken. In de meeste starterkits wordt er gebruik gemaakt van e-liquids op basis van PG omdat deze goedkoper zijn en eenvoudiger te gebruiken. Wanneer u een e-liquid gebruikt op basis van VG(Vegetal Glycerin) krijgt u te maken met een veel zachtere damp. Dit noemen wij een mindere ‘throat hit’. Deze kunt u ook regulieren via een clearomizer Bij een hoge throat hit voelt u de sensatie zoals die van een conventionele sigaret. Hier tussen zit veel variatie waarbij u de throat hit kunt aanpassen tot uw wens. Over het algemeen wordt VG alleen gebruikt wanneer iemand overgevoelig is voor de PG basis, de VG samenstelling wordt veel gebruikt als vervanger voor suiker en geeft dus een wat zoetere smaak bij uw mix. Veel beginners kiezen voor een traditionele tabaksmaak wanneer zij overstappen van conventioneel tabak naar een e-sigaret. Om hiervan ‘los’ te komen raden wij aan te experimenteren met smaakjes totdat u iets vindt waar u van kunt genieten en wat u niet laat denken aan het roken van een sigaret. Onze helpdesk staat voor u klaar om elke vraag die u heeft te beantwoorden en u te adviseren wanneer u twijfelt over een product. U kunt ons bereiken via de chat op de website of via [email protected]
  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
249 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
249 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren