Coils

Meer informatie over vape coils
Bij Vida Vape hebben we een top selectie aan coils voor uw e-sigaret.
Coils
Wat zijn coils?
Vape coils worden gebruikt om uw e-liquid op te warmen en op deze wijze de damp te creëren. Deze zitten in uw atomizer, cartomizer of clearomizer en werken op een vrij simpele manier: er is een vochtopnemend textiel om de coil heen gebonden wat de e-liquid absorbeert. Wanneer uw e-sigaret wordt geactiveerd om te roken, krijgt uw coil stroom van uw batterij(er zijn verschillende wattages voor batterijen waar u hier meer over kunt lezen) waardoor de coil wordt verhit en de e-liquid wordt verdampt. Dit resulteert in een nevel of ‘aerosol’ wat u uiteindelijk binnenkrijgt.

 

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
119 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
119 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4