Clearomizers

Clearomizers
Bent u op zoek naar een clearomizer? Dan bent u bij Vida Vape Arnhem aan het juiste adres! U kunt langskomen bij onze winkel of via onze site het aanbod online bekijken. De clearomizer van uw e-sigaret is wellicht het meest belangrijke onderdeel wanneer u begint met vapen. In dit onderdeel wordt de e-liquid namelijk langs de gloeidraad van uw e-sigaret geleidt wanneer u de knop indrukt om te vapen. Er zijn verschillende modificatie opties voor een clearomizer, omdat deze een atomizer en een cartomizer combineert in 1 onderdeel. Hier kunt u bijvoorbeeld de throathit aanpassen, evenals de dampproductie, smaakbeleving en capaciteit van de clearomizer. Wanneer u dit niet goed aanpast loopt u risico op een verminderde dampproductie, een verbrande smaak of een onzuivere smaak. Het is hierom noodzakelijk dat u de clearomizer goed kunt reinigen om enige overblijfselen van oude e-liquids te verwijderen alvorens u er een nieuwe e-liquid in doet. Vida Vape Arnhem adviseert u welke clearomizer het beste zal zijn voor uw gewenste ervaring, en huidige ervaring die u al heeft met het roken van een e-sigaret.

Vida Vape geeft u de keuze uit een breed aanbod van clearomizers om uw vape ervaring optimaal te maken. Met meer dan 20 merken heeft u keuze uit de beste merken in de e-smoke branche waaronder Kangertech, Aspire, Justfrog, Eleaf en Joyetech. Met deze merken zit u nooit fout!

Verder kunnen wij u clearomizers van bijvoorbeeld glas of kunstof aanbieden. Als u voor kwaliteit wilt gaan raden wij u aan om een glazen clearomizer aan te schaffen. De kunststof clearomizers zijn namelijk meer gericht op een voordeligere aanschaf om uw e-sigaret compleet te maken. U kunt hieronder het aanbod van clearomizers op uw gemak bekijken. Wanneer u vragen heeft horen wij het graag van u, wij staan klaar om u te adviseren waar het nodig is.

 

 • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig online betalen
 • Geen verkoop onder de 18 jaar

145 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
145 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5